Република България ■ Община Разград

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Предстоящи събития Стартира фотоконкурс „Усмивката променя света“


Стартира фотоконкурс „Усмивката променя света“

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Във връзка с отбелязването на Деня на усмивката – 6 ноември, както и с цел  превенция на асоциалното  поведение на учениците, Община Разград - Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, организира  ФОТОКОНКУРС  на тема „Усмивката променя света“.

Конкурсът предвижда следните условия за участие:

1. Възрастови групи: В конкурса могат да участват ученици от V до ХІІ клас, разделени в две възрастови групи: І група –от V до VIII клас     и     ІІ група – от ІХ до ХІІ клас

2. Изисквания към фотографиите:

2.1. Фотографиите да отговарят на темата на конкурса.

2.2. Ако на фотографията има заснети хора, организаторите приемат акта на изпращането и като декларация на участника, че те са съгласни на публикации с тяхното изображение за популяризиране на конкурса.

2.3. Фотографиите да бъдат във формат 15/21 см. и в електронен вид на резолюция 6 мега пиксела. Не се допускат фотоколажи; снимки, ретуширани дигитално, с надписи и защитни знаци, с рамки и дати.

2.4. Допускат се до 4 цветни или черно-бели снимки от всеки участник. Не се допускат групови участия.

2.5. Всяка фотография трябва да е придружена със следната информация: наименование на снимката, трите имена на автора, клас, и-мейл адрес на автора, телефон за връзка.

2.6. Срок за изпращане  до 03 ноември 2017 г. на и-мейл: okbppmn­ Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  и в Местната комисия за БППМН.

3.  Журиране и награди.

3.1 Победителите ще бъдат определени след решение на жури, съставено от професионални фотографи и художници.

3.2 Без оглед на броя и вида на снимките, един участник може да получи само една награда.

3.3. Най-добрите фотографии във всяка възрастова група ще бъдат показани в изложба по случай Международния ден на толерантността – 16 ноември.

3.4. Първите три места във всяка възрастова група ще получат грамоти и парични награди.

usmivka

 

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg