Сигнали за корупция

Сигнали за корупция в Общинска администрация Разград могат да бъдат подавани по следните начини:

√   по пощата на адрес: гр. Разград 7200, бул. „Бели Лом“ № 37А;

√   в специално поставената пощенска кутия за сигнали за корупция, измами и нередности, която се намира на партерния етаж в административната сграда на Община Разград;

√   на телефони:  084 661 200; 084 660 230;

√   по електронната поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 Всеки гражданин, организация и служител може да подаде сигнал.

В сигнала посочете:

√   Вашето име, презиме и фамилия

√   пълен и точен адрес за кореспонденция

√   актуални телефони за връзка

√   информация за лицето, срещу което отправяте сигнал - имена, длъжност, място на работа (отдел, дирекция, стая №)

Опишете накратко ситуацията, при която са извършени корупционни действия. Задължително трябва да посочите времето и мястото, присъстващите лица (ако има), други обстоятелства и факти, доказващи твърденията Ви.

Информацията, която ще предоставите ще се използва само за разследване на описаните от Вас корупционни действия и в никакъв случай няма да бъде предоставяна на лица и организации извън пряко ангажираните с проверката на случая.

След получаване на Вашия сигнал, упълномощени да извършат проверката лица ще се свържат с Вас на посочените от Вас адрес и телефон.

В случай, че сте представили неверни лични данни и контактът с Вас не е възможен, сигналът ще се счита за неприет и няма да се разглежда.

Анонимни сигнали не се разглеждат

Разглеждането на сигналите е подробно описано във Вътрешни правила за проверка на сигнали за корупция, измами и нередности постъпили в Община Разград.


Печат